Melindros
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 90 g de farina
- 90 g de sucre
- 3 ous
- La ratlladura d'una llimona
Utensilis
En el meu blog hi podeu veure lles imatges pas a pas
.http://bonissim.blogspot.com.es/
Elaboració
Separar els rovells de les clares. Batre els rovells amb la meitat del sucre, fins aconseguir una crema molt emulsionada. Muntar les clares a punt de neu i treballar-les 10 segons amb la resta del sucre.
Incorporar la farina tamisada i la ratlladura de llimona a la preparació dels rovells. Afegir les clares tot remenant de dalt a baix.
Posar dins d'una mànega pastissera. Tallar tires de paper de forn de la mida dels melindros, i els hi estirem. Arrebossar amb sucre glaç i coure al forn a 180º.
Muntar de dos en dos quan encara estan calents per la part no torrada, com que no pota sucre s'enganxaran tots sols.
Comparteix aquesta recepta: