Melindros

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

En el meu blog hi podeu veure lles imatges pas a pas
.http://bonissim.blogspot.com.es/

Elaboració

Separar els rovells de les clares. Batre els rovells amb la meitat del sucre, fins aconseguir una crema molt emulsionada. Muntar les clares a punt de neu i treballar-les 10 segons amb la resta del sucre.
Incorporar la farina tamisada i la ratlladura de llimona a la preparació dels rovells. Afegir les clares tot remenant de dalt a baix.
Posar dins d'una mànega pastissera. Tallar tires de paper de forn de la mida dels melindros, i els hi estirem. Arrebossar amb sucre glaç i coure al forn a 180º.
Muntar de dos en dos quan encara estan calents per la part no torrada, com que no pota sucre s'enganxaran tots sols.

10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se