Crema d'espàrrecs verds, amb encenalls de fetge d'ànec

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En un cassó amb aigua i sal, bullim les puntes dels espàrrecs, i la part més tendre dels mateixós. Tot seguit, reservem vuit puntes, i la resta la sofregim juntament amb la ceba picolada, en un cassó amb oli d'oliva.
Seguidament, afegim el brou de bullir els espàrrecs, i ho passem per la batedora elèctrica, i després, pel colador xinès. Corregim de sal, i afegim un punt de nou moscada, i un raig de nata líquida per muntar.
En el moment de servir-ho, posem la crema en el plat, hi afegim dues torradetes, i al damunt, posem una punta despàrrec, i amb un ratllador ample, hi afegim unes ratlladures de fetge d'ànec, i ja ho podrem servir a taula. !! bon profit !!.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se