Endivies gratinades, amb prunes, pinyons, i pernil

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa, una mida més gran, que de les de crema.

Elaboració

En un cassó amb aigua bullint, escaldem les prunes i els pinyons, i un cop escaldats, els reservem.
A part, tallem les endivies en dues meitats, i les escaldem amb: aigua, sal, i un raig de llimona. Un cop escaldades, les escorrem, i posem dues meitats en una cassoleta.
Tot seguit, afegim una pruna tallada per la meitat en cada meitat d'endivia, hi posem uns quants pinyons, i tot seguit, afegim el pernil picolat, molt menut.
A continuació, ho cobrim amb la salsa Aurora, ho espolsem amb el formatge ratllat, i hi posem una nou de mantega. Acte seguit, ho enfornem a 180º, fins que veiem que el formatge és rosset, i ja ho podrem treure a taula amb un plat a sota, per tal de no cremar-se, i !! bon profit!!

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se