Coca de bolets, i escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Agafem la pasta de full, l'estirem amb un corró, i tot seguit la punxem.
A part, en una paella amb oli d'oliva i un polsim de sal, fregim els bolets picolats, i quan són mig fregits, els reservem.
Seguidament, escampem els bolets per damunt la pasta de full, i el pebrot i l'albergínia fets a tires. Tot seguit, ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full, és cuita.
A continuació, pintem la coca pel damunt amb oli d'oliva, amb l'ajut de un pinzell, i ja tindrem la coca de bolets, per treure a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se