Farsa de botifarra negre

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

En una cassola fonda, fregim amb oli d'oliva, : els carbassons i la ceba picolada.
Quan és mig fregit, afegim la botifarra negre, pelada i tallada a trocets.
Quan tot el conjunt és gairebé cuit, afegim tres cullerots de beixamel, ho corregim de sal i nou moscada, i deixem que acabi de coure.
Seguidament, pasem la batedora elèctrica, fins aconsseguir una pasta fina i homogènea, i ho reservem. Fora interesant, tapar la farsa amb un paper de plàstic pel damunt, per qué no es faci una capa de crosta, en el moment de fer-la servir.

1h

Notes

Aquesta farsa, es pot fer servir en moltes de les meves receptes, com per exemple : canalons, lasanya, pebrots del piquillo, etc...
Normalment la beixamel, jo la faig sempre amb ceba, perqué trobo que queda més gustosa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se