Magdalenes de carabassa
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 3 ous
- 225 g de sucre
- 3 culleradetes de cafè de sucre avainillat
- 60 g oli d'oliva de les Garrigues
- 250 g de carabassa bollida
- 200 g farina de força
- 1 sobre de llevat químic
Utensilis
Motlles o papers per a magdalenes
Elaboració
Amb la batedora de varetes, bateu els ous amb el sucre i el sucre avainillat 3 o 4 minuts fins que facin escuma i blanquegin.
Afegiu-hi, en un filet, l'oli poc a poc i anem batent.
Incorporeu-hi la carabassa aixafada amb una forquilla. Bateu-ho tot.
Poseu-hi la farina amb el llevat passats pel tamís (si no ho feu no passa res, però queda millor).
Remeneu fins que s'incorpori tota la farina, no més.
Poseu-ho en motlles de magdalenes o en papers. Si ho poseu en papers de magdalena, igualment recomano posar-los dins de motlles o flameres, pugen millor.
Coeu-les al forn, prèviament escalfat a 180°, durant uns 20 minuts, o vigileu que no es cremin.
Amb aquestes quantitats em surten 15 magdalenes grosses.
Comparteix aquesta recepta: