Magdalenes de carabassa

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

12 racions

Utensilis

Motlles o papers per a magdalenes

Elaboració

Amb la batedora de varetes, bateu els ous amb el sucre i el sucre avainillat 3 o 4 minuts fins que facin escuma i blanquegin.
Afegiu-hi, en un filet, l'oli poc a poc i anem batent.
Incorporeu-hi la carabassa aixafada amb una forquilla. Bateu-ho tot.
Poseu-hi la farina amb el llevat passats pel tamís (si no ho feu no passa res, però queda millor).
Remeneu fins que s'incorpori tota la farina, no més.
Poseu-ho en motlles de magdalenes o en papers. Si ho poseu en papers de magdalena, igualment recomano posar-los dins de motlles o flameres, pugen millor.
Coeu-les al forn, prèviament escalfat a 180°, durant uns 20 minuts, o vigileu que no es cremin.
Amb aquestes quantitats em surten 15 magdalenes grosses.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se