Galets de Nadal farcits de musclos i gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Buulim la pasta "sols un 7 minuts" la traiem i la disposem damunt d'un drap a que escorri l'aigua. Obrim els musclos, reservem fora del caldo i treta la closca. Fregim les gambes i les pelem, reservem l'oli. Musclos i gambes tallat ben petit. Sofregim la ceba amb l'oli de les gambes que quedi toveta, i aqui mateix preparem la bechamel, no molt espesa la salem, posem pebre i nou moscada al gust; hi ja hi afegim els musclos i les gambes. El farciment els deixem refredar, ha de quedar una massa menys densa que per croquetes, pero que no s'enganxi a les mans. Omplim amb una cullereta de cafe els galets, i els anirem disposam damunt una plata de forn impregnada de mantega, sempre l'obertura de cara avall, una vegada fet tot, posem formatge ratllat per damunt i al forn, ja calent, uns 15 minuts mes o menys, depend de la força del mateix, o que el formatge sigui rosset. Bon profit¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

1h

Notes

Es pot emplatar tal cual o si volem fer plat ùnic, posarem amanida al gust de cada ù


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se