Farcellet de llagostins, i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Agafem els llagostins, els pelem en crú, i reservem els caps.
Tot seguit, agafem els llagostins, i els emboliquem amb una tira de cansalada, i els anem posant en una safata, per anar al forn. Tot seguit, posem un punt de mantega damunt i ho enfornem a 180º, fins que la cansalada és rossejada.
Seguidament, els posem de quatre en quatre, en una cassoleta de terrissa petita, i ho reservem.
A part, en un cassó amb oli d'oliva, fregim la ceba picolada, i els caps dels llagostins.
Quan tot plegat és fregit, afegim un raig de conyac, i tot seguit, un raig de tomàquet fregit. Afegim un raig d'aigua, i seguidament passem la batedora elèctrica.
Ho colem amb el colador fí, i ho posem en el foc, tot remenant amb el vatedor de varetes.
Quan ja tenim la salsa al punt despessa que ens agrada, salsegem les cassoletes amb la salsa, i ho enfornem cinc minuts, abans de servirho a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se