Salmó al forn amb herbes aromàtiques

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem i tallem les cebes a rodanxes, i les col.loquem en una
safata de forn.
Preescalfem el forn a 180º. En un bol posem les herbes tallades
juntament amb l'all picat, i un raig d'oli, barregem bé i posem
sobre el salmó.
Reguem amb el vi blanc. Fiquem el salmó al forn a 180º durant 20-25
minuts. Un cop rostit ho passem a una font i a menjar.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se