Arroç Picamel

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregir la carn picada amb oli, afegir la sobrasada, els bolets,els allets, i dues guindilles.
Quan estigui cuit hi afegim un raig de salsa de soja i una cullerada gran de mel. Ho remenem.
Afegim 4 gots d'arroç, el sofregim, rectifiquem de sal i pebre.
Ha d'estar gustoset.
Afegim 9 gots de brou, ho deixem coure una mica al foc i quan faltin 15' el posem al forn.
El probem hi si ja ens agrada el treiem.
Espero que us agradi¡¡

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se