Arroç Picamel
Categoria:
Tipus de plat: Paella
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Arroç
- Carn picada de porc, 300gr.
- Sobrasada
- Bolets
- Oli
- Sal
- Pebre
- Guindilla
- Sal
- Salsa de soja
- Mel
- All
- Brou de pollastres.
Elaboració
Sofregir la carn picada amb oli, afegir la sobrasada, els bolets,els allets, i dues guindilles.
Quan estigui cuit hi afegim un raig de salsa de soja i una cullerada gran de mel. Ho remenem.
Afegim 4 gots d'arroç, el sofregim, rectifiquem de sal i pebre.
Ha d'estar gustoset.
Afegim 9 gots de brou, ho deixem coure una mica al foc i quan faltin 15' el posem al forn.
El probem hi si ja ens agrada el treiem.
Espero que us agradi¡¡
Comparteix aquesta recepta: