Llagostins amb all i oli

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelar els llagostins, deixant el cap enganxat per l'ultima anella.
Col·locar-los en una safata preferentment rodona i plana amb els caps cap a fora.
escalfar els llagostins uns 5 minuts per tal que treguin l'aigua i escorre'ls. Queden millor.
Preparar un bon all i oli de morter ben espès i escampar-lo per damunt dels llagostins, deixant els caps vistos.
Encendre el forn a 200º i gratinar fins que estiguin ben daurats.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se