Parrillada de carne

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Barcelona
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/4,de pollo,pierna
  • 1/,pierna de conejo
  • 1/,codillo,1/,butifarra
  • 1/,entrecot pequeño
  • 2/,chuletas de pierna de
  • Cordero,
  • 1/,patata mediana,
  • Aceite de oliva,sal pimienta

1 racions

Utensilis

Barbacoa,parrilla,pinzas,o bandja de hono,si no tenemos barbacoa
tambien si lo preferimos le podemos poner picada
de ajo y perejil.

Elaboració

Disponemos,una parrilla en la brasa
acontinuacion las carnes salpimentadas
las disponemos en orden,primero,pollo,
conejo, codillo, cuando esten medio echas,
el etrcot y acontinuacion butifarra y el
codero,mientras tanto la patata la meteremos
en microndas temperatura alta unos,10mt
la presionamos con los dedos para ber siesta
blanda,pero si quemarnos,y la abrimos por la mitad
y la doramos,en la parrilla tambien,
estando ya todo cocinado y terminado
lo disponemos en una bandeja y le damos
brillo con un chorrito de aceite de oliva
ala patata,la salpimentamos bien y chorrito
de aceite de oliva,esta asi muy rrica,
y ala mesa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1081 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: