Mongetes blanques amb espinacs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posem les mongetes en remull, en aigua freda, durant la nit anterior.
L'endemà escorrem i traslladem a una cassola.
Afegim la ceba picada, el tomàquet pelat i tallat a trossos petits, el llorer, l'all, el julivert, el pebre vermell, l'oli cru i es cobreix amb aigua freda.
Quan trenca el bull, baixem el foc, i deixem coure lentament, procurant que les mongetes estiguin sempre cobertes d'aigua, perquè no deixin anar la pell.
Coem durant 90 minuts o fins que estiguin tendres, assaonem de sal, afegim els espinacs nets i trossejats. Seguim coent poc a poc durant 5 minuts.
Retirem del foc i es deixen reposar, tapades, uns deu minuts abans de servir


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se