Patates a la riojana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: La Rioja
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

Ratlleu la ceba i el pebrot verd i ho poseu a sofregir amb oli, una mica de sal, all i llorer. Afegim la costella de tocino. Fem un bon sofregit. Pelem i trenquem la patata i l’afegim al sofregit, amb el xorís a tallat a rodanxes. Ho cobrim amb el brou de les verdures, tirem el pebre roig i ho deixem al foc durant 40 minuts en un foc no molt ràpid.

Notes

Per xupar-vos els dits! El resultat és excel·lent!
Podeu duplicar la quantitat del sofregit i afegir patates per una menjada al cap de 15 dies o quan vulgueu. Aquesta és la meva interpretació d'una recepta menjada al Parador Nacional de Santo Domingo de la Calçada. I funciona! Me la van servei r a l'agost, però és més apropiada per al temps de més fred.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se