Canelons d'espinacs

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a la beixemel:

4 racions

Elaboració

Poseu les panses en remull.
Renteu els espinacs i bolliu-los. Escoreu-los de seguida i talleu-los a trossos ben petits.
Passeu els pinyons per una paella amb oli o llard amb el pernil tallat ben petit i les panses remullades. Tot seguit incorporeu-hi els espinacs i coeu-ho tot.
Bulliu els canelons en una olla amb aigua, el llorer i un raig d'oli; en lloc de sal, podeu posar-hi una pastilla de brou de carn.
Quan la pasta estigui ben cuita, passeu-la per aigua fre da, coleu-los i poseu-los sobre un drap de cuina.
Col·loqueu els canelons en una safata untada amb oli o mantega.Poseu la beixamel pel damunt amb una mica de formatge ratllat i mantega. Per acabar, gratineu-los al forn.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se