Canelons d'espinacs
Categoria:
Recepta per forn
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 paquet de canelons
- 1 fulla de llorer
- 1 pastilla de brou de carn
- 50g de pernil
- 50 g de panses de corint
- 1k d'espinacs
- 50 g de pernil
- Llard
- Pinyons
- Oli i sal
- Mantega
- Formatge ratllat
Per a la beixemel:
- 1 l de llet
- 5 cullerades de farina
- Nou moscada
- Mantega i ceba
Elaboració
Poseu les panses en remull.
Renteu els espinacs i bolliu-los. Escoreu-los de seguida i talleu-los a trossos ben petits.
Passeu els pinyons per una paella amb oli o llard amb el pernil tallat ben petit i les panses remullades. Tot seguit incorporeu-hi els espinacs i coeu-ho tot.
Bulliu els canelons en una olla amb aigua, el llorer i un raig d'oli; en lloc de sal, podeu posar-hi una pastilla de brou de carn.
Quan la pasta estigui ben cuita, passeu-la per aigua fre da, coleu-los i poseu-los sobre un drap de cuina.
Col·loqueu els canelons en una safata untada amb oli o mantega.Poseu la beixamel pel damunt amb una mica de formatge ratllat i mantega. Per acabar, gratineu-los al forn.
Comparteix aquesta recepta: