Bescuit
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Ingredients
- 4 ous.
- 1 iogur de llimona.
- 100 grs. de sucre.
- 100 grs. de farina.
- La pela d'una llimona ratllada.
- 50 grs. de pinyons i ametlles.
- 1 sobre de llevat en pols.
6 racions
Elaboració
Es barregen el rovells d'ou amb al sucre,la farina, la pela ratllada de la llimona,el iogur, les clares, a punt de neu, i el llevat.
Quan la pasta es ben lligada, es posa en una plata de llauna untada amb mantega i espolsada amb farina.
Al damunt s'hi escampen pinyyons i trossos de ametllas.
Es fica al forn, ja calent i es deixa coure durant mitja hora.
quan s'intrudueeix un ganibet en la pasta i surt net, ja es pot treure del foc.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1326 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.