Bescuit

Ingredients

  • 4 ous.
  • 1 iogur de llimona.
  • 100 grs. de sucre.
  • 100 grs. de farina.
  • La pela d'una llimona ratllada.
  • 50 grs. de pinyons i ametlles.
  • 1 sobre de llevat en pols.

6 racions

Elaboració

Es barregen el rovells d'ou amb al sucre,la farina, la pela ratllada de la llimona,el iogur, les clares, a punt de neu, i el llevat.
Quan la pasta es ben lligada, es posa en una plata de llauna untada amb mantega i espolsada amb farina.
Al damunt s'hi escampen pinyyons i trossos de ametllas.
Es fica al forn, ja calent i es deixa coure durant mitja hora.
quan s'intrudueeix un ganibet en la pasta i surt net, ja es pot treure del foc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1326 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: