Vedella farcida
Categoria:
Carns
Ingredients
- 1/5 kgs. de
- Falda, cap de costella o pit de vedella
Farcit:
- 6 cullarades d'oli.
- 250 grs. de carn picada.
- 250 grs. de pernil.
- 1 ou.
- 2 pastanagues.
- 6 cullarades de o'li
- 100 grs. demantega.
- 3 pomes.
- 1 got de vi blanc.
- Sal i pebre.
6 racions
Elaboració
Talla les pastanagues i cebes molt fines. Ofegar amb mantega a foc lent i afegir la carn picada, sal i pebre.
Barrejar al ou i el pernil tallat a trossets fins aconseguir un farcit homogeni.
Escampar la carn, col·locar la pasta al damunt.
Escalfar oli en una cassola i daurar la carn per tots els costats.
Afegir les cebes i les pomes palades i tallades a trossos.
Afegir el vi i l'aigua suficients per cobrir la carn.
Coure tapat i en foc lent durant una hora i mitja.
Col·locar la carn en una plata, passar la salsa pel passapurés i servir-la en una salsera.
Es pot acompanyar amb pinyons, prunes, panses, o amb bolets.
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2424 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.