Vedella farcida

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/5 kgs. de
  • Falda, cap de costella o pit de vedella

Farcit:

  • 6 cullarades d'oli.
  • 250 grs. de carn picada.
  • 250 grs. de pernil.
  • 1 ou.
  • 2 pastanagues.
  • 6 cullarades de o'li
  • 100 grs. demantega.
  • 3 pomes.
  • 1 got de vi blanc.
  • Sal i pebre.

6 racions

Elaboració

Talla les pastanagues i cebes molt fines. Ofegar amb mantega a foc lent i afegir la carn picada, sal i pebre.
Barrejar al ou i el pernil tallat a trossets fins aconseguir un farcit homogeni.
Escampar la carn, col·locar la pasta al damunt.
Escalfar oli en una cassola i daurar la carn per tots els costats.
Afegir les cebes i les pomes palades i tallades a trossos.
Afegir el vi i l'aigua suficients per cobrir la carn.
Coure tapat i en foc lent durant una hora i mitja.
Col·locar la carn en una plata, passar la salsa pel passapurés i servir-la en una salsera.
Es pot acompanyar amb pinyons, prunes, panses, o amb bolets.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2424 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: