Lluç a la crema
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Ingredients
- 1 lluç de 1/5 kgr,aproximadament
- 70 grs de mantega
- 1 cullarade de farina
- 100 grs de crema de llet
- 2 gots de vi blanc sec
- Sal i pebre
6 racions
Elaboració
Es neteja,es buida i s'escorre el peix.
Es posa en una plata preparada per anar al forn ben untada amb mantega. Es fica al forn, ja calent, i es deixa coure uns 30 minuts.
en un pot s'hi fan fondre 50 grs de mantega i s'hi afegeix la farina barrejan-ho de pressa fins que es cmençi a enrosir.
S'hi tira el ví, la sal, el pebre i es deixa coure tot uns 15 minuts fins que es comença a evaporar.
A ultima hora s'hi afegeix la creme de llet i es ben barreja.
Un cop cuit al peix, fora del forn, es cobreix amb la salsa.
Es serveix amb la mateixa plata de cocció i esi pot posa patates bullidas, o alguna altre verdura.
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1689 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.