Lluç a la crema

Ingredients

  • 1 lluç de 1/5 kgr,aproximadament
  • 70 grs de mantega
  • 1 cullarade de farina
  • 100 grs de crema de llet
  • 2 gots de vi blanc sec
  • Sal i pebre

6 racions

Elaboració

Es neteja,es buida i s'escorre el peix.
Es posa en una plata preparada per anar al forn ben untada amb mantega. Es fica al forn, ja calent, i es deixa coure uns 30 minuts.
en un pot s'hi fan fondre 50 grs de mantega i s'hi afegeix la farina barrejan-ho de pressa fins que es cmençi a enrosir.
S'hi tira el ví, la sal, el pebre i es deixa coure tot uns 15 minuts fins que es comença a evaporar.
A ultima hora s'hi afegeix la creme de llet i es ben barreja.
Un cop cuit al peix, fora del forn, es cobreix amb la salsa.
Es serveix amb la mateixa plata de cocció i esi pot posa patates bullidas, o alguna altre verdura.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1689 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: