Fricandó de llom amb gambes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

S'agarre una cassola, es col·loca al foc amb un bon raig d'oli.
Se sala la carn magre, s'enfarina i es fregeix amb l'oli calent (NO GAIRE FREGIDA)
es fregeix la llesca de pa.
Es reserva en un plat
Amb el mateix oli fregim les gambes una mica enfarinades (NO GAIRE FREGIDES, VOLTA I VOLTA)
Es reserven en un plat.
Tot seguit posem els alls tallats i la ceba picada o ratllada a sofregir.
Amb deu minuts tindrem la ceba a punt d'abocar-li el tomàquet
Cinc minuts mes i posem UN GOT DE VI NEGRE i el conyac.
quant arrenqui lo vull,posem la carn magre, els pèsols un polsim de pebre i un rajolí d'aigua
Es tapa la cassola, es deixa coure a foc lent vint minuts
Es l'hora de la picada. les avellanes, el gra d'all i la llesca de pa fregit, tot al morter
Ara el l'hora que el cuiner i/o cuinera es prengui el segon got de vi, que vent merescut o te.
Passat el temps, s'aboca la picada a la cassola i les gambes i,es prova de sal.

40min

Notes

Si les gambes estan ha un preu prohibitiu, es poc posar llagostins.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se