Falafel

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Índia
Estació:
Dificultat: Expert

Ingredients

4 racions

Elaboració

1. S’han de deixar els cigrons remullats en aigua fins que s’estoven.S’escorren i es trituren fins a formar una pasta fina. S’afegeix la ceba i l’all, i es barreja.
2. S’ incorporen les espècies, la sal, la pols d’enfornar i el julivert, i es torna a treballar. La pasta ha de ser ben fina.
3. Es posa oli fins a cobrir 2,5 cm. d’una paella i s’escalfa. Amb la pasta es formen petites mandonguilles i es fregeixen durant 3-4 minuts, fins que estiguin daurades.
Font de la imatge

10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se