Llamineres de pollastre i verdures amb vinagreta de taronja

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

-Pelem les cebes i les pastanagues. Els carbassons no els pelarem. Tallem en juliana les cebes, les pastanagues i els carbassons.
-Polim els filets de pollastre i els hi posem la sal.
-Expremem les taronges i en reservem el suc.
-Dins d´una cassola de bona capacitat hi posem l´oli i els alls sense pelar. Quan sigui calent hi afegim les cebes i deixem que coguin 3 minuts; desprès les pastanagues, el ramet lligat, el llorer, els grans de pebre, i el carbassó. Deixem sofregir 3 o 4 minuts més, posem la sal, i afegim el pollastre a la cassola.
-Aboquem el vinagre i el suc de taronja. Que quedi tot ben cobert.
-Tapem i deixem coure lentamente durant mitja hora. Apaguem el foc i que reposi.
-Quan s´hagi refredat el fiquem a la nevera per menjar-lo a l´endemà.

Notes

Se´n pot fer menys quantitat però millor que en sobri doncs reposat està més bó i tindre menjar preparat a la nevera sempre va bé.
Desprès no llenceu la vinagreta que us sobri, és excel.lent per amanir la verdura.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se