Sèpia amb patates i musclos

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Ingredients per la picada:

4 racions

Utensilis

Cassola de ferro o de fang
una olla per obrir los musclos

Elaboració

La sèpia, neta i tallada a trossos, es posa a coure en una cassola amb oli.Quan aquesta ja ha perdut l'aigua i comença a fregir-se s'aboquen la ceba, el porro, l'all i el pebrot (tot tallat ben petit). Un cop comença a enrosir-se es posa el vi blanc i es deixa reduir llavors s'hi introdueix el tomàquet.
Fet el sofregit s'hi posen les patates, tallades a trossos grans, es fa una bona remenada i acte seguit s'hi afegeix 3/4 parts del brou.
Ho deixem bullir durant 10-15 minuts i després hi afegim la picada (en aquesta també s'hi posarà 1/4 de litre de brou per poder-la diluir), els musclos (oberts previament al vapor i sense closca) i els pèsols.
Un cop estigui tot es deixa bullir durant 10-15 minuts i ja estarà llest per menjar.

1h

Notes

Vigilar que la patata no es desfaixi.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se