Carbassons al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Partirem pel mig de llarg a llarg i amb la seva pell els carbassons i els posarem a la cassola amb aigua bullent i sal.
Un cop cuits i freds els buidarem amb compte de no trencar-los i guardarem la polpa.
Fregirem a la paella amb llard, la ceba pelada i trinxada.
Quan rossegi hi afegirem els fetges de gallina i, acabats de fer, ho aixafarem tot i hi afegirem la polpa que haviem guardat dels carbassons, el pa ratllat, sal, canyella i els dos rovells d'ou dur.
Amb tot plegat farem una pasta que utilitzarem per farcir els carbassons.
Un cop col•locats en una plàtera els recobrirem amb el formatge i amb trossets de mantega i els ficarem al forn fins que estiguin daurats


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se