Spaghetti al gust indi

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es cuinen els espaguetis amb una cullerada de mantega i una mica de sal seguint les instruccions del fabricant perquè quedin al dente, quan aquests estiguin s'escorren i immediatament se'ls agrega aigua freda.

SALSA:

Es ratlla el pebrot y la ceba, es pica el coriandre i s'agrega tot a una paella amb 2 cullerades de mantega
Es cou a foc alt,
Si afegeix una pastilla de brou, la maionesa i la salsa de tomàquet.
Quan estigui ben cuit se li incorpora la llet, es regira, a foc lent i es deixa 1 minut més.
A poc a poc se li afegeix la pasta a aquesta salsa.
També se li pot afegir verdures, pollastre, tonyina, etc.
Servir tot seguit abans que es refredi


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se