Mil fulls de bacallà, amb llagostins

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

Dos motlles rodons, d'àcer inoxidable, de uns 10 centimetres de diametre, aproximadament, i uns cinc centimetres d'alt.

Elaboració

Primer de tot, pelem els llagostins, i els bullim amb aigua i sal. Quan han bullit tres minuts, en reservem dos de sencers, i els altres, els picolem, i els barregem amb el bacallà, en un atuell.
A part, en un bol, posem: el pebrot verd, el pebrot vermell, i la ceba picolada, i fem una vinagreta amb: sal, un punt de mostassa, un toc de vinagre de Mòdena, i oli d'oliva.
Seguidament, afegim les mongetes de Santa Pau, i ho remenem tot ben remenat, aconseguint una vinagreta de verduretes, i la reservem.
A part, muntem el plat de la següent manera : posem un motlle en cada un dels plats que servirem, en el fons de cada motlle, posem una rodella de tomàquet, no gaire gruixuda.
Tot seguit, anem omplint el motlle amb el bacallà, fins arribar a dalt de tot.
Retirem el motlle, i al cap damunt, posem un llagostí, mig obert per la meitat, des del cap, fins a la meitat del llagostí.
Tot seguit, ho amanim amb la vinagreta de verduretes, i ja ho podrem treure a taula.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se