Antulls rostits amb cebetes i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Primer de tot, pelem les cebetes de platillo, i les posem en una paella amb oli d'oliva, a foc ben baix, i les espolsem amb sucre, i sal.
Quan són mig toves, hi afegim : un raig de vi negre, un raig de mel. un raig de vinagre de Mòdena, i deixem que es coguin, fins arribar a caramel·litzar-se. Tot seguit, les reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, saltem els bolets, salpebrats, i quan són cuits, els reservem. Seguidament, en una cassola de terrissa, amb oli d'oliva, sofregim els antulls, salpebrats, la ceba picolada, el llorer, i els alls pelats.
Quan tot plegat, és mig fregit, afegim un raig de tomàquet fregit, i un bon raig de vi ranci.Seguidament, afegim una mica de brou de carn, i deixem que coguin els antulls a foc baix, fins que són gairebé cuits.
Seguidament, afegim les cebetes, i els boletes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

40min

Notes

Els antulls són les cuixes de pollastre, farcides i lligades, com si fos un tall rodó.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se