Canelons de confit d'anec amb salsa de bolets
Categoria:
Típica de: Delta de l'Ebre
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 20 plaques de canelons
- 2 cuixes d'anec confitades amb el greix
- 3 escaluñes
- 100 cc de crema de llet
- (Per la salsa de bolets)
- 75 gs del greix d'anec
- 100 gs de bolets de temporada
- 40 gs de farina
- 500 cc de llet
- 1 c/s de vi de Porto
- 50 gs de semicuit de fetge d'anec
- Sal i pebre
Elaboració
Per començar , escalfeu un cassó amb aigua i un raig d'oli quan arrenqui el
bull, poseu-hi les plaques dels canelons. Quan estiguin cuites, refredeu-les
en un cassó amb aigua freda. A continuació, en un cassó amb una mica de greix
d'anec sofregiu l'escaluña picada. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi la cuixa
d'anec previamént esmicolada i la crema de llet i deixeu-ho sofregir durant uns
minuts. Despres, poseu-ho en un bol i tritureu-ho amb el turmix. Tot seguit
poseu les plaques de canelons sobre un drap, farciu-les amb el sofregit d'anec
emboliqueu-les fent els canelons i reserveu-los
Per fer la salsa de bolets, en un cassó amb una mica de greix d'anec sofregiu els
bolets tallats a dauets. Quan estiguin dauradets, sapebreu-los, afegiu-hi el Porto
i deixeu-ho reduir durant uns minuts. Després, afegiu-hi la farina, remeneu-ho bé
fins que us quedi una salsa com la beixamel, durant uns 5 minuts aproximadament.I ja
per acabar, emplateu els canelons, cobriu-los amb la salsa de bolets i poseu-hi
una mica de semicuit de fetge d'anec ratllat per sobre
Notes
Si voleu anar més de pressa, podeu comprar les plaques que ya estan cuites
només hi falta posar-les a remull en aigua freda, jo son les que ús igual per
fer els canelons destiu i d'hivern
Comparteix aquesta recepta: