Carpaccio de bacallà
Categoria:
Tipus de plat: Carpaccio
Típica de: Alt Empordà
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un tros de morro de bacallà fresc(cru),uns 200grs
- Un tomàquet de branca
- Una cullerada de oli de oliva verge
- Unes engrunes de sal Maldon
- Un bol amb aigua i sal i sucre a parts iguals
Elaboració
Primer de tot posem el tall de bacallà al congelador i deixem que es posi una mica dur, sensse permetre mai que es congeli
Quant tinguem aixó fet tallem el bacallà en llesques fines
Ara el posem en el bol de l´aigua amb sal i sucre fins que agafi un color blanc
El traiem del bol i el sequem be
El posem a un plat amb un fons de tomàquet trinxat, sensse la pell ni llavors
Un cop tinguem el bacallà sobre el tomàquet el amanim amb una mica de oli de oliva i per acabar escampem unes engrunes de sal Maldon per sobre del bacallà.
Comparteix aquesta recepta: