Truita de Patates "La Mola"

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Pelar les patates i tallar-les en rodanxes de 1cm. Aproximadament.
Posar la patata, els alls a rodanxes, les llavors de fonoll i la sal a la paella amb l’oli fret
Coure a foc lent i amb la paella tapada
Moure-les de tant en tant per a que es vagin fent totes.
Batre els ous, no execesivament tot just fins que es barrejin les clares amb els rovells.
Quan les patates estiguin fetes, quan es desfacin i algunes prenguin un color marrò no cremat, extreure les llavors de fonoll escorre l’oli i barrejar-les amb el ous i deixar-les reposar 10 minuts.
Col.locar les patates a la paella amb poc oli. Remoure la truita amb una espàtula de fusta fins que l’ou cualli a gust dels consumidors.
Tombar la truita i tornar a posar-la a l a paella. Ficar-la foc viu movent la paella amb moviments circulars suaus durant 2 minuts fins que agafi una miqueta de color.
Treure-la i col.locar-la en un plat pla, servir tèbia

35min

Notes

Tallar les racions en triangles amb el vertix al centre


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se