Truita de Patates "La Mola"
Categoria:
Tipus de plat: Truita
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 patates mitjanes,(preferiblement patates quennebec)
- 5 ous,
- 2 alls,
- 6 llavors de fonoll,
- Oli i
- Sal
Elaboració
Pelar les patates i tallar-les en rodanxes de 1cm. Aproximadament.
Posar la patata, els alls a rodanxes, les llavors de fonoll i la sal a la paella amb l’oli fret
Coure a foc lent i amb la paella tapada
Moure-les de tant en tant per a que es vagin fent totes.
Batre els ous, no execesivament tot just fins que es barrejin les clares amb els rovells.
Quan les patates estiguin fetes, quan es desfacin i algunes prenguin un color marrò no cremat, extreure les llavors de fonoll escorre l’oli i barrejar-les amb el ous i deixar-les reposar 10 minuts.
Col.locar les patates a la paella amb poc oli. Remoure la truita amb una espàtula de fusta fins que l’ou cualli a gust dels consumidors.
Tombar la truita i tornar a posar-la a l a paella. Ficar-la foc viu movent la paella amb moviments circulars suaus durant 2 minuts fins que agafi una miqueta de color.
Treure-la i col.locar-la en un plat pla, servir tèbia
Notes
Tallar les racions en triangles amb el vertix al centre
Comparteix aquesta recepta: