Ales de pollastre amb xampinyons

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Neteja les ales de pollastre i salpebra. Col • loca en una tartera de forn i posa al forn a 200 graus durant 20 minuts.
Neteja els xampinyons, treu-ne la tija (per després omplir) i posa'ls en un recipient de forn. Pica les tiges, posalas al barret dels xampinyons i sala.
Pica 3 talls de bacó i omple els xampinyons.
En un bol barreja bé el pa ratllat, els alls i el julivert picat i s'aboca sobre els xampinyons. Tira una mica d'oli sobre els xampinyons i posa'ls al forn a 200 º durant 15 minuts.
Talla els pebrots verds a tires, pica la resta del bacó i saltéga a la paella amb una mica d'oli.
Posa les ales empolvorades amb julivert en una font gran. Col • loca els xampinyons al costat i en la meitat els pebrots i el bacó.
Aboca la salsa que queda a la paella sobre els xampinyons.
Serveix abans que es refredi


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se