Fideus a la cassola

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola, un cassó , un ganivet de cuina i unapicadora.

Elaboració

Primer de tot hem de tenir la carn trossejada.
Passem a posar una cassola al foc amb una mica d'oli i sofregim be tota la carn una mica salada; i la reservem en un plat. Després en la mateixa cassola i oli, i fem un sofregit de ceba i tomata.
Un cop tinguem el sofregit fet i afegim la carn i donem unes voltes uns minuts.
Tindrem a punt el brou bullent.
Afegim els fideus a la cassola i donem unes voltes, i seguidament afegim el brou bullent, remenem una mica i tapem la cassola.
Ha de coure uns vint minuts ; que anirem remenant de tant en tant.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se