Tallarines estil thai
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Tailàndia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 g de Tallarines
- 250 g de Filets fins de vedella
- 100 ml de Salsa de soja
- 1 Cullerada de sucre bru
- 1 Pebrot vermell petit
- Mitja ceba
- 3 Alls
- Una culleradeta de gingebre
- Un toc de canyella
- 1 Penca d'api
- Oli d'oliva
- Sal i pebre negre acabat de moldre
4 racions
Elaboració
Posem les tallarines a bullir segons les instruccions de l'envàs. Han de quedar al dente.
Tallem a tires fines el pebrot, pastanaga, l'api i la ceba. Pelem i triturem els alls en un morter.
En una cassola o wok, hi posem un fons d'oli i hi saltegem la pastanaga i la ceba.
Quan comencin a agafar color hi posem la carn tallada a tires fines i ho saltegem un minut.
Afegim l'all i després d'uns segons i ho removem.
Salpebrem el conjunt i hi posem les espècies, canyella i gingebre, i la resta de amaniments: la salsa de soja i el sucre.
Removem tot bé.
Escorrem la pasta i sense aclarir-la l'incorporem a la cassola barrejant amb el saltat de verdures i carn.
30min
Etiquetes: Pasta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3696 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.