Xips de pells aprofitades
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pells de patata i pastanaga
- Oli
- Sal
Utensilis
Pelador
paella
paper de cuina
Elaboració
Si prepareu algun tipus de menja que requereixi patates i/o pastanagues pelades. Netegeu be les patates i/o pastanagues, peleu-les ben fines, si es possible amb pelador. Poseu les pells amb una paella amb oli ben calent i a mida que siguin ben fregides les trèieu i poseu sobre paper de cuina, per a que no quedin massa olioses i salar immediatament, es poden menjar així o polvorejar a sobre all i julivert tallat ben petit o amb sal i pebre o com us vingui al cap. Ja disposeu de un aperitiu original, econòmic i sostenible, que podeu acompanyar de vermut, vi blanc o cava
5min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1421 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.