Tartar de tomàquet amb alvocat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 grs. de tomàquets (madurs i carnosos)
  • 2 dents d’all.
  • 1 ceba tendra
  • 2 pepinillos en vinagre.
  • 8 tàperes.
  • 2 alvocats.
  • Suc de mitja llimona.
  • 100cc. de salsa de soja.
  • Dues nous.
  • Sal, pebre negre.
  • Oli d’oliva verge extra.
  • Pa tipus xapata.

4 racions

Utensilis

- Aro per emplatar.

Elaboració

- Pelem i piquem els alls i la ceba, afegim un rajolí d’oli i la soja i ho barregem.
- Ratllem els cogombrets i piquem les tàperes, i els afegim amb els alls i la ceba.
- Pelem els tomàquets, els traiem les pepites i els tallem en daus petits (n’escorrem bé el líquid).
- Pelem els alvocats, i els tallem en làmines; els mullem amb suc de llimona, els amanim i els reservem.
- Barregem els daus de tomàquet, els cogombrets, les tàperes, l’all i la ceba.
- Afegim les nous lleugerament picades i salpebrem .
- Humitegem una llesca de pa (li espolsem aigua), i l’aixafem amb el rodet d’amassar (que quedi més tipus torrada). Li posem un rajolí d’oli i sal prima, i la posem al forn a 180º fins que quedi ben torrada.
- Servirem el tàrtar amb un motlle d’un aro, i hi posarem dues capes d’alvocat. El tomàquet el pressionarem bé.
- Per a qui li agradi el picant, un xic de tabasco no li farà cap mal.

30min

Notes

- Servit amb la cançó Don't let me be misunderstood del grup Santa Esmeralda. http://www.youtube.com/watch?v=tP27A1RYba0


Recepta de cuina de Tartar de tomàquet amb alvocat

Tartar de tomàquet amb alvocat

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5189 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: