Cols de Brussel·les, saltades amb cansalada
Categoria:
Tipus de plat: Remenat
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams, de cols de Brussel·les
- Sis talls de cansalada de papada, tallada a trossets regulars
- Sal
- Oli d'oliva
- Sis alls laminats
- Un ram de julivert
- Aigua
- Vi blanc
Utensilis
Un cassó gran
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis de vímet
Elaboració
Primer de tot, posem aigua, sal, i un raig de suc de llimona en un cassó, i bullim les cols de Brussel·les, fins que són cuites, i les reservem.
A part, en una cassola de terrissa, fregim els alls, i la cansalada, amb oli d'oliva, i quan tot el conjunt és ben daurat, afegim un bon raig de vi blanc, i tot seguit, afegim les cols, escorregudes, i deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts més, corregim de sal i ja ho podrem servir.
Notes
Aquesta recepta, la podem fer tot l'any, amb cols de brusel·les congelades, Enacara que són més bones fer-les en la seva època natural.
Comparteix aquesta recepta: