Cols de Brussel·les, saltades amb cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis de vímet

Elaboració

Primer de tot, posem aigua, sal, i un raig de suc de llimona en un cassó, i bullim les cols de Brussel·les, fins que són cuites, i les reservem.
A part, en una cassola de terrissa, fregim els alls, i la cansalada, amb oli d'oliva, i quan tot el conjunt és ben daurat, afegim un bon raig de vi blanc, i tot seguit, afegim les cols, escorregudes, i deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts més, corregim de sal i ja ho podrem servir.

40min

Notes

Aquesta recepta, la podem fer tot l'any, amb cols de brusel·les congelades, Enacara que són més bones fer-les en la seva època natural.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se