Favetes Babi, amb alls tendres, i cansalada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola, posem a fregir la cansalada de panxeta, tallada a trossos molt menuts.
Quan és ben fregida, afegim els alls tendres tallats a trossos.
Quan tot el conjunt és fregit, afegim: les faves, l'aigua, i el ví blanc.
Espolsem amb un xic de sal, tapem la cassola, i deixem que cogui tot plegat a foc moderat, fins que les faves són cuites, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se