Amanida de patata i gambes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coure les gambes un parell de minuts en abundant aigua bullint, treure-les i reservar. Pelar i rebutjar les pells.
En aquest mateix aigua courem les patates i pastanagues tallades a dauets de mida regular. Quan estiguin fetes, afegir els pèsols i donar-li un minut de cocció, retirar tot del foc i escórrer.
Posar a coure els ous amb força sal.
Barrejar les verdures amb les gambes i quan estigui temperat, afegir la maionesa i treballar el conjunt procurant no es desfaci.
Servir i decorar amb l'ou dur passat per passapuré.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se