Filet de vedella a la sal
Categoria:
Recepta per forn
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 g de Filet de vedella
- 1 Kg de sal gruixuda
- 2 Clares d'ou
Elaboració
Netegem el filet de greixos que puguin enlletgir el seu aspectes.
Tallem 3 trossos de la peça de 750 g (1 per persona).
Elaborem una pasta amb 1 kg de sal grossa i 2 clares d'ou.
Posem una capa d'aquesta pasta sobre una safata de forn,
col.loquem els filets a sobre i ho tapem amb la resta de la pasta.
Introduïm la safata al forn pre-escalfat a 220 º. Ho deixem coure
durant el temps necessari perquè la pasta es quedi dura i una mica daurada.
Arribat aquest punt, la carn serà al centre rosada ("al punt").
Si es prefereix més o menys feta només hem de deixar-ho més temps o
ho trallem abans que es dauri.
Traiem al filet l'excés de sal i ja es pot menjar.
Comparteix aquesta recepta: