Anelles de ceba arrebossades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Primer de tot, pelem les cebes, i les tallem a rodelles, ni massa fines, ni massa gruixudes.
Tot seguit, les espolsem amb sal, i les reservem.
A part, agafem un atuell, i fem una pasta amb : la llet, la farina, l'ou, sal, el llevat, els alls ratllats, i el julivert picolat.
Ho remenem tot ben remenat, procurant que quedi una pasta homogènia, però ni massa clara, ni massa espessa.
Ho deixem reposar una mitja hora, i tot seguit, ja podrem fregir les anelles.
En una paella fonda amb força oli d'oliva, anem sucant les anelles de ceba en la pasta, i les fregim, fins que siguin ben rosses.
Tot seguit, les anem posant en una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli, i les posem en una safata, per treure-les a taula.

5h 30min

Notes

Les anelles de ceba, tant les podem menjar com a aperitiu, com a guarnició.
També les podem trobar congelades, a punt per fregir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se