Flam mixte

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Elaboració

Caramelitzar un motlle de 26 cm amb el primer preparat d'aquesta recepta.
Bullie la llet amb la pell de llimona i la canyella.
En un recipient fons, es baten els ous i el sucre i s'hi afegeix la llet calenta i es deixa reposar. Es passa pel colador i s'aboca en el motlle caramelitzat.
Es treballa 1 ou sencer i 2 rovells amb el sucre, fins que faci relleu, s'hi afegeix la farina amb el llevat, la vainilla en pols, després les clares montades molt suaument.
S'aboca poc a poc sobre la crema d'ous i s'aplana, es cou al forn al bany María a 160ºC durant uns 45 minuts (l'aigua no ha de bullir).
Un cop fred, s'aboca en una safata i si es vol es pot posar guarniments de nata.

1h

Notes

Veure-ho com al sortir del forn el flam queda abaix i el pa de pessic queda a dalt.
La referencia que diu que faci relleu, es que al batre el pa de pessic, quan el deixeu caure queda damunt del que estem baten.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se