Pastis de poma amb crema

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Elaboració

Foreu un motlle de parets baixes amb la pasta brisa.
Preparem la crema pastissera, batrem els rovells d'ou amb el sucre i hi afegirem a poc a poc la maizena.
Es posa a bullir la llet amb la pell de llimona. Quan hagi bullit, s'hi ha d'afegir la crema d'ous i posar-la al foc un altre cop fins que arrenqui el bull. Fora del foc hi afegirem el rom.
Posarem la crema dins el pastís i tallarem les pomes a rodanxes fines, que es passaran per llimona perquè no es tornin negres, per posar-les al pastís.
Hi posarem una mica de sucre per sobre i, al forn a 180ºC durant 30 minuts, després la pintarem amb melmelada i l'adornarem amb les cireres posades al centre.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se