Remenat de verdures amb bolets

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem les verdures tallades molt petites en una paella amb una mica d'oli i anem remenant.( 10 minuts ). Fem el mateix, en una altre paella, amb el bolets que saltejem amb els alls tendres tallats petits ( 10 minuts ).
Ho podem fer a l’hora i així el temps total són 10 minuts
Ho juntem tot en una de les paelles , les verdures i els bolets . Hi tirem dos ous i ho anem remanant fins que quedi tots lligat ( tipus remenat )
Ho servim amb unes torradetes

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se