Pollastre de pagés a la brasa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una barbacoa fem un bon foc amb llenya d’alzina doncs és una llenya que aguanta molt bé la brasa.
Netejem el pollastre i amb un gavinet li fem talls , així es caurà millor ( és pollastre de pages de 2,5 Kg. )
Quan la brasa està en el seu punt posem el pollastre a la graella i a la part alta de la barbacoa ( el salem una mica ) L’anem girant de costat molt suvint , si el foc fa flama hi tirem un grapat de sal ( el pollastre de pagés té poca grasa , aixó fa que la brasa no faci foc viu ).Després de més o menys 40 minuts , baixem la graella a la part baixa de la barbacoa . Hi tirem un raig d’oli i molt suvint li donem la volta i un altre raig d’oli ( 10 minuts ).
Ja el podem server. Normalment fem una bona amanida per acompanyal.

45min

Notes

En el temps no he contat tenir la brasa al punt que poden ser 45 minuts


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se