Truita de patata, ceba i carbassó

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem les patates i les tallem a dauets petits. Les posem en una paella en oli abundant i ben calent i les deixem que es facin a foc lent.
També pelem i tallem les cebes a dauets petits i, en una altre paella, hi posem un raig d’oli d’oliva (no massa), tirem la ceba, la salem, tapem la paella perquè l'aigua que desprèn vagi incorporant-se a la cocció i la deixi cuita i tobeta i ho deixem també amb el foc baix. Anirem remenat fins que ens quedi cuita i apagarem el foc abans de que ens quedi daurada, caldrà vigilar que no se'ns cremi.
Una vegada fetes les cebes i les patates les apartem en un plat, si no tenim tantes paelles, i preparem el carbassó. Si tenim una altra paella lliure el preparem allà. El pelem i tallem a dauets també petits i el posem a la paella amb un raig d'oli i deixem que es faci a foc lent, que quedi tobet.
Una vegada fetes les tres coses, les patates, la ceba i el carbassó, batem els ous en un bol fondo i els salem. Ho barregem tot i ho deixem reposar per tal que quedi tot més melós, una mitja hora més o menys.
Finalment, en una paella neta i amb un raig d'oli d'oliva, deixem que aquesta s'escalfi a foc ben alt i hi afegim la barreja. Tot seguit baixem el foc i quan estigui ben cuit l'ou i li haguem donat un parell de voltes ja estarà llesta.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se