Quiche de porros

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Folreu amb la pasta brisa un motlle de parets baixes i desmotllable.
Peleu i talleu esl porros i les cebes molt fins. Poseu a coure, amb una mica d'oli o mantega, la ceba i els porros, quan estiguin sofregits, afegiu-hi la fulla de llorer, sal, pebre i la cervesa. Deixeu-ho coure fins que estigui tot ben tou.
Aboqueu-ho tot damunt el quiche, empolseu-lo amb el formatge ratllat i poseu-ho al forn a 180ºC durant 30 minuts.

1h

Notes

Deixeu evaporar molt el liquid, així quedarà més espessa la farça


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se