Esqueixada de bacallà
Categoria:
Típica de:
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Bacallà salat esqueixat o ja dessalat ( 200 g. ja dessalat i al punt )
- Tomàquet
- Ceba
- Pebrot vermell
- Olives mortes o olives negres d'Aragó
- Oli d’oliva verge, sal (i vinagre)
Elaboració
Dessalar el bacallà esqueixat, posant-lo en aigua durant unes quantes hores ( millor compra el bacallà ja dessalat i a punt ).
Treure l'aigua del bacallà. Esprema'l fins a escórrer el màxim d'aigua. Aprofitar per a tallar-lo a peces petites si cal.
En aquest cas , és comprat dessalat i al punt
Tallar la ceba i el pebrot ben petits.
Ratllar el tomàquet.
Barrejar-ho tot i posar-ho en un motlle rodó que es vegi bé que el que més hi ha és bacallà, a sobre afegir el tomàquet ratllat i les olives i amanir amb oli i sal
Comparteix aquesta recepta: