Esqueixada de bacallà

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

Dessalar el bacallà esqueixat, posant-lo en aigua durant unes quantes hores ( millor compra el bacallà ja dessalat i a punt ).
Treure l'aigua del bacallà. Esprema'l fins a escórrer el màxim d'aigua. Aprofitar per a tallar-lo a peces petites si cal.
En aquest cas , és comprat dessalat i al punt
Tallar la ceba i el pebrot ben petits.
Ratllar el tomàquet.
Barrejar-ho tot i posar-ho en un motlle rodó que es vegi bé que el que més hi ha és bacallà, a sobre afegir el tomàquet ratllat i les olives i amanir amb oli i sal

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se