Lluç a la biscaïna amb llagostins

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya i Pais Vasc
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar a foc lent una paella amb un raig d'oli. Afegir l'all trossejat i ofegar durant mig minut.
Afegir els llagostins deixant que es facin durant un parell de minuts, fins que el seu color es torni daurat.
Afegir el lluç a la paella. Empolvorar damunt una mica de farina.
Després de 2 o 3 minuts, incorporar un raj d’oli , vi blanc i el fumet de peix. Ofegar durant 4 o 5 minuts a foc lent.
Incorporar la patata pelada i tallada a rodanxes a la paella. Deixar a foc lent durant uns minuts.
Emplateu

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se