Aranya - Coulant de Xocolata

Ingredients

  • 170 grams de xocolata fondant
  • 170 grams de mantega
  • 3 ous
  • 2 rovells
  • 60 grams de sucre
  • 50 grams de farina

6 racions

Elaboració

Fonem la xocolata i la mantega al bany Maria.
Un cop ho tinguem ben fos, hi afegim els 3 ous sencers i els 2 rovells, ho anem batent.
A continuació hi posem el sucre i ho barregem.
Finalment només queda afegir-hi la farina.
Posem la barreja en 8 motlles individuals i els guardem al congelador fins que ens facin falta.
Posem el forn preescalfat a 180 ºC, 15 minuts.
Fonem xocolata i l'aboquem per sobre, fent-li forma d'aranya

30min


Recepta de cuina de Aranya - Coulant de Xocolata
Aranya-Coulant
per Marta Sancho Nin

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1300 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: