Trinxat de col i patata amb bolets saltejats i botifarra negra

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Per començar tallem la col a trossos, pelem i tallem le patates també a trossos.
Ho fem bullir tot al voltant d'una hora, que quedi ben tou.
Saltem els bolets i els reservem.
A la mateixa paella hi tirem un raig d'oli d'oliva i els alls picats, quan comencin a agafar color hi aboquem la col i le patates que haurem escorregut prèviament.
Ho anem aixafant tot i barrejant fins que quedi una pasta de col, patata i bolets amb els mínims trossos grans.
Com un mal puré amb entrebancs.
Ho rectifiquem de sal i pebre i ho servim : fent una base amb el trinxat amb un motlle i hi posem a sobre una rodanxe de botifarra negra.
El comensal ja ho barrejarà al seu gust.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se