Pernil cuit,( lacón), amb salsa agredolça, i puré de patata

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, fem el puré de patates, i posem un muntanyeta de puré, en un extrem del plat.
A l'altre extrem, posem el pernil tallat a trossos, i damunt, hi posem la salsa agredolça, ben calenta, i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

El pernil,el podem coure a casa, en el forn, peró degut a la gran quantitat de pernil que suposa, és millor comprar el pernil, tallat a ganivet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se